Senior Systemutvikler

Experis er størst i Norge på rekrutterings- og konsulenttjenester innen IT. Vi har over 300 konsulenter på oppdrag hos våre kunder, og vi gjennomfører rekrutteringsprosesser for over 100 IT-stillinger hvert år. Kombinasjonen av egne konsulenter og et stort nettverk av underleverandører gjør at vi er unikt posisjonert til å hjelpe våre kunder med deres behov. Vi er teknologiuavhengig og har lang erfaring med prosjektledelse, arkitektur og utvikling. Experis har flere tusen IT- konsulenter ute hos kunder globalt. Vi har også to IT- utviklingssenter i India med 5000 kollegaer som er spesialisert innen utvikling og arkitektur.

 

Prosjektledelse

Våre prosjektledere og rådgivere har solid faglig plattform i form av metodekunnskap og relevante sertifiseringer. De har kunnskap om totalprosessen innen IT, og innehar samtidig bransjeorientering eller spesialisering som matcher behovene til våre kunder.

 

IT-arkitektur

God IT-arkitektur hjelper organisasjoner å integrere og innføre riktige IT-verktøy, prosesser og systemer fra et forretningsperspektiv og et strategiperspektiv. Våre konsulenter bidrar med:

- å nå strategiske mål som er avhengige av IT-ressurser

- å forbedre organisasjonen ytelse gjennom effektivisering av IT-systemer

- å samordne strategikrav og forretningskrav til IT-systemene

- bistand med TOGAF-rammeverk

 

IT-utvikling

Vi har utviklere som jobber med .Net, Java, Web, Git, Perl, Python, C++, C#, Sharepoint og de fleste andre programmeringsspråk. Utover høy teknisk kompetanse har våre konsulenter evne til å tenke helhetlig rundt design og teknisk behov for løsningene de er med å utvikle.

 

Business Intelligence

Experis har prosjektledere, arkitekter, utviklere, testledere og forretningsanalytikere som har lang erfaring fra planlegging, utvikling og drift av datavarehus-løsninger på Microsoft SQL Server. Vi har også erfaring på BI-løsninger knyttet til rapportering og analyse ved hjelp av Microsoft sine rapporteringsverktøy SSIS, SSAS, Excel (PowerPivot), PowerView og SharePoint. Hovedfokuset – og en av de viktigste suksessfaktorene i vårt BI-team – har vært stor involvering og godt samarbeid mellom IT og forretningsområdene.

Vi ønsker å styrke vårt utviklerteam og er på jakt etter utviklere med variert bakgrunn og som evner å raskt sette seg inn i våre kunder forretningsbehov. Du vil jobbe med utviklere som har erfaring fra ulike bransjer og som hurtig kan tilføre deg ny kompetanse og bransjeerfaring. Du vil også bidra i teamet med din kompetanse - kanskje du har et spesielt område du brenner for og som vil være løsning på en utfordring man har jobbet med lenge?

 

 

 

Du har gjerne erfaring fra følgende teknologier:

 

• Microsoft Developer Platforms:

• .NET (relevant kompetanse C#, ASP.NET)

• SQL Server

• Visual Studio

• HTML, CSS, PHP, Angular og Javascript

• Agile utviklingsmetoder, Scrum

• Azure og cloudløsninger

• Windows Presentation Foundation (WPF).

• Skytjenester på Microsoft Azure.

• Socket-kommunikasjon.

• Utvikling og bruk av SOAP og REST web services.

• Microsoft Entity Framework.

• Team Foundation Server (TFS).

 

 

 

 

 

 

Som utvikler hos oss vil du få:

- Spennende muligheter

- Faglige utfordringer

- Gode kolleger

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, Utvikling Annet, Utvikling .Net, Webutvikling, Utvikling C/C++
Stillingstype: Fast, Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.03.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1025051
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon +4790702517
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com