Team lead/ javautvikler

NHST Global Publications utgir nisje-publikasjoner innenfor shipping, olje, sjømat og fornybar energi. Hovedsakelig på engelsk, men også norsk og kinesisk. Alle produktene er digitale, men mange har også papirutgave. Miljøet er teknologifokusert og samarbeider tett med forretningsutvikling. Avdelingen holder til i hovedkvarteret sammen med andre sentrale funksjoner. De fleste innenfor redaksjon og marked sitter i Singapore, London og USA.

Vi ser etter en kombinert team lead og full-stack javautvikler til vår utviklingsavdeling i NHST. Avdelingen består av 10 utviklere fordelt på Oslo og Bangladesh. I tillegg har vi testere, designere og forretningsutviklere knyttet til avdelingens utviklingsprosjekter. Din jobb vil være å sørge for at avdelingen utvikler testbar kode av høy kvalitet til våre produkter, samt jobbe med webutvikling i Java, fortrinnsvis back end. Vi ønsker at du tar ansvar for å sørge for faglig utvikling av medarbeidere, og etablere beste metode for utvikling hos NHST.

Hvem er du?

 

Vi ser for oss at du har jobbet med systemutvikling i Java i noen år allerede. I rollen vil du jobbe ca. 70% med utvikling og 30% som team lead. Det er også positivt om du har erfaring med noen av følgende teknologier:

• Python and Django  

• React  

• REST  

• Spring  

• Hibernate  

 

 

Om du ikke har jobbet med alle teknologiene har du mulighet til å få lære og jobbe med dette hos oss. Du ønsker å lede og motivere et team, og synes det er spennende å lede ansatte i Oslo og Bangladesh. Om du har hatt en lignende rolle tidligere er dette en fordel, men det er ikke et krav.

NHST ønsker å se nærmere på hvordan vi kan bruke Cloud i året som kommer. Det er en stor fordel om du allerede har kunnskap om dette området du kan ta med videre til oss.

I rollen vil du samarbeide tett med både testere, designere og forretningssiden, og du får en stor mulighet til å påvirke sluttresultatet.

Du behersker engelsk muntlig og skriftlig, og er komfortabel med å bruke dette som arbeidsspråk. Det er en fordel om du har høyere utdanning fra høyskole eller universitet.

 

 

Hvorfor jobbe hos oss?

 

Hos NHST vil du få muligheten til å jobbe i en bransje som er i et spennende skifte fra tradisjonelle publikasjoner på papir til digitale produkter og løsninger. Vårt mål er at selskapet skal kunne presentere gode produkter ut til redaktører i hele verden. Du får jobbe i et globalt selskap med ansatte i land som blant annet Bangladesh, UK, USA og Singapore. Vi har også et godt faglig samarbeid med våre kollegaer i Dagens Næringsliv.

NHST holder til i nyoppussede lokaler i Oslo sentrum. Vi har tilgang på treningsrom i kjelleren, takterrasse med spektakulær utsikt mot fjorden og har et uformelt arbeidsmiljø. NHST har konkurransedyktige betingelser og oppfordrer til faglig utvikling.

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com eller Susanne Lunde, 980 38 908 / susanne.lunde@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NHST MEDIA GROUP AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 07.09.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1023249
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Susanne Lunde
Telefon 980 38 908
Susanne.Lunde@no.experis.com