Testutvikler

Aditro er en ledende leverandør innen HR, lønn og outsourcing av lønnstjenester i Norden. Med mange år bak oss har vi i samarbeid med våre kunder opparbeidet oss god og bred ekspertise innenfor disse feltene. I dag har vi blitt over 800 dyktige og dedikerte medarbeidere, som hver dag bidrar til å hjelpe våre kunder med automatisering og digitalisering av HR- prosesser, for å møte utfordringer knyttet til stadig skiftende omgivelser på en vellykket måte. Vår misjon er å hjelpe våre kunder å gi sine ansatte en hyggeligere hverdag ved å gjøre administrasjonsoppgaver enklere og mindre tidkrevende. Se www.aditro.com for mer informasjon.

 

 

Vi søker en nysgjerrig og kunnskapsrik person til å styrke organisasjonen innen teknisk test og testautomatisering.

Er du en utvikler som ønsker å jobbe med test, eller er du kanskje en tester med god teknisk kompetanse? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Forresten, du må være sulten. Ikke etter lunsjen vår (som er fantastisk btw), men på å lære deg nye ting.

 

Om å jobbe hos oss  

 

Teamet du skal jobbe med er på over 20 personer hvor godt over halvparten er utviklere, som jobber på alt fra web, mikro-tjenester, meldingssystemer til maskinlæring. Mesteparten av backend kodebasen vår er i C# på .NET Core, mens vår frontendteknologi er først og fremst basert på Angular2+ og Typescript.   

 

Vi streber etter å skrive kode med høy kvalitet. Utviklerne våre har ansvaret for hele produktets livssyklus; fra UX/Design/utvikling til kontinuerlig utrulling i produksjon. Vi tror på autonome team med stor grad av fleksibilitet til å bestemme sin egen arbeidshverdag.  

 

Hva slags kollega er vi på jakt etter?

 

Som del av vårt utviklerteam er du ansvarlig for å utvikle automatiserte tester, etablere gode rutiner og drive kontinuerlig testing. Du er ikke redd for å si ifra eller grave litt dypere om du oppdager kode som ikke holder mål. Du har gjerne interesse for og kan komme med input til OWASP/penetration testing/BSIMM.

 

Du har gjerne en bachelorgrad og helst noen års relevant erfaring med utvikling av automatiserte tester.

Du er selvstendig, ansvarlig og har godt humør som bidrar positivt i vårt arbeidsmiljø. Du bør ha gode muntlige så vel som skriftlige engelsk- og norskkunnskaper.  

 

Å jobbe i Aditro er gøy, har du lyst til å bli en av oss?

 

Vi tilbyr en spennende jobb i et godt, kreativt og hyggelig arbeidsmiljø. Du vil jobbe med et markedsledende system som benyttes av store norske bedrifter.

Du vil få faglig utvikling i et miljø som alltid tenker innovasjon og videre utvikling og varierte og spennende arbeidsoppgaver.

 

Vi tilbyr:  

 

  • Kompetente kolleger og et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø
  • Mulighet til å jobbe tverrfaglig med domeneeksperter, utviklere, designere og teknologer
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling (intern/ekstern kursing, konferanser)  
  • Fleksibel arbeidstid – frihet under ansvar

 

Din helse er svært viktig, så hos oss får du kollektiv pensjonsordning, helseforsikring, reiseforsikring for hele familien og utvidet gruppelivsforsikring og personforsikring

 

Arbeidssted; I flotte lokaler på Solsiden i Trondheim

Oppstart; Så snart som mulig eller etter avtale

Varighet; Fast stilling

 

For å hjelpe oss å vurdere deg, send oss gjerne:

 

  • Motivasjonen for å jobbe i Aditro
  • CV eller LinkedIn-profil
  • Har du noen prosjekter på Github, har du holdt presentasjoner eller er du stolt av noe annet du har gjort, send oss gjerne en link til det.  

 

Vi samarbeider med Experis IT i rekrutteringsprosessen til denne stillingen, dersom du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Katrine Westheim, mobil 924 34 536, (katrine.o.westheim@no.experis.com) eller Lisa Bremseth, mobil 928 26 373, (lisa.bremseth@no.experis.com) i Experis IT

 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad.

Stillingsinformasjon

Kunde: ADITRO ENTERPRISE AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT, Integrasjon / ERP / CRM, Utvikling .Net, Testledelse
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.04.2019
Søknadsfrist: 01.05.2019
Ref. nr.: 1029658
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Katrine O Westheim
Katrine.O.Westheim@no.experis.com

Lisa Bremseth
Lisa.Bremseth@no.experis.com