IT-ansvarlig

Trym Eiendom AS er et hurtigvoksende eiendoms- og entreprenørkonsern, med Trondheim og Trøndelag som nedslagsfelt. Morselskapet Trym Eiendom AS eier Trym Næring AS, Trym Bolig AS og entreprenørselskapet Teknobygg AS, samt en rekke eiendomsselskap. Konsernet ønsker å videreutvikle felles verdier, kultur og identitet som kan bidra til å skape en helhetlig organisasjon og merkevare. Selskapet har et langsiktig perspektiv og solid økonomi gjennom sin eier, med evne og vilje til å befeste og utvikle sin posisjon i regionen. Konsernet har totalt 150 ansatte, og omsatte i 2018 for 1 milliard kroner.

 

 

Trym Eiendom AS etablerer nå en tettere konsernmodell og selskapet har planer for videre vekst. I den forbindelse ønsker vi å styrke organisasjonen med å ansette en IT-ansvarlig.

 

Som IT-ansvarlig vil du være en viktig bidragsyter til ledergruppen, samtidig som du vil være svært delaktig i de øvrige selskapene i konsernet. Du vil få oppgaver innen drift og forvaltning av selskapets IT-systemer, og du vil være sentral med tanke på å tilrettelegge for at alle deler av konsernet har hensiktsmessige verktøy for digital samhandling og god forretningsdrift. Vi søker deg som har erfaring med både strategisk og operativt ansvar på IT-området, gjerne også med kjennskap til eiendoms- og/eller bygg- og anleggsbransjen.

 

Dine hovedansvarsområder vil være:

• Drift, support og forvaltning av interne IT-systemer

• Lede utviklingen av selskapets IT-løsninger i samarbeid med interne fagmiljøer

• Styre bruken av eksterne IT-leverandører

 

Vi søker deg som har:

• Relevant høyere utdanning innen IT-drift

• Relevant erfaring fra IT-drift

• God kjennskap til eiendomsbransjen og/eller bygg og anlegg

• God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

 

Som vår dedikerte IT-ressurs i konsernet, må du være selvgående, ha stor gjennomføringsevne, og faglig tyngde til å kunne håndtere kritiske situasjoner. Samtidig er det viktig at du evner å jobbe på tvers av selskapene i konsernet og være en lagspiller for de ulike aktørene.

En stor del av jobben innebærer å bygge opp og formidle systemkompetanse og forståelse internt, derfor er det også viktig at du er et servicemenneske som trives med å hjelpe og bistå dine kolleger.

I vår nye IT-ansvarlig, ser vi etter deg som er nysgjerrig og har stor interesse for den hurtige utviklingen som foregår innenfor IT-segmentet, og er framtidsrettet og ambisiøs på egne og virksomhetens vegne.

 

I Trym Eiendom vil du få en sentral rolle i en spennende organisasjon i vekst og utvikling. I en nyopprettet stilling vil du kunne være med å påvirke både egen arbeidshverdag og selskapets retning på IT-området. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer, i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø. Vi har engasjerte eiere og ledere og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Vi ser fram til å motta din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Trym Eiendom AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Prosjektledelse IT, - IT, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Teknisk IT-support, Helpdesk / Brukerstøtte
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Prosjektleder, Fagperson, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 29.03.2019
Søknadsfrist: 22.04.2019
Ref. nr.: 1029449
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Lisa Bremseth
Lisa.Bremseth@no.experis.com

Katrine O Westheim
Katrine.O.Westheim@no.experis.com