Rådgiver CRM

Puzzlepart startet i 2008 med en drøm om å lykkes med smarte forretnings-apps på Microsofts SharePoint-plattform. Det funket brukbart, men først da vi leverte apps som åpen kildekode og gratis tok det av!

Vi er nå blitt et ledende Microsoft "adopsjonshus", som betyr at vi bygger digital kompetanse for kunden i kombinasjon med smart software (apps levert som åpen kildekode) for mellomstore og store norske og internasjonale virksomheter på hele Office 365 plattformen.

 

I Puzzlepart er vi lidenskapelig interessert i det vi holder på med. Vi er meget synlig i fagmiljøet og bidragsytere i større internasjonale åpen kildekode-prosjekter og konferanser i regi av Microsoft.

 

Vår leveransemodell er utradisjonell for IT-selskaper. Vi følger de samme prinsipper som reklamebyråer og ser på oss selv som et "byrå". Det betyr at vi leverer leveransepakker som løser konkrete forretningsutfordringer for over 100 ulike kunder i året basert på vår gjennomarbeidede teammodell.

 

Puzzlepart eies 50.1% av Crayon Group, de ansatte eier resten. Dette gir frihet til å gjøre det vi har lyst til, og gir tilgang til store og spennende kunder.

 

Vi er i dag 28 ansatte og er meget lønnsomme, noe som også reflekteres i lønnsbetingelsene og avsatt tid til løpende fagutvikling.

Vår lille familie av innovatører hjelper daglig Norges mest spennende virksomheter, gjennom lidenskap for faget, åpenhet og ærlighet med å ta i bruk moderne skyteknologi fra Microsoft.

 

Vi søker deg som er i starten av din arbeidskarriere og klar for en spennende rolle! Puzzleparts ansatte er ekte hverdagshelter for våre kunder og vi ønsker å ha deg med på laget! Vi trenger nå dyktige løsningsrådgivere med evne til å hjelpe våre kunder med å ta i bruk Microsoft Dynamics 365 customer relationship management (CRM). Vi søker deg som har en herlig blanding av teknisk fornuft, forretningsforståelse, arbeidslyst og godt humør. Du må gjerne også være glad i tall.

 

VIL DU:

 • Jobbe aktivt med Norges mest innovative kunder i leveranse av løsninger basert på Microsoft Dynamics 365 CRM - fra prosessforbedring til multidimensjonale analyser for å understøtte definerte virksomhetsmål
 • Være en “endringsagent” for å få våre kunder til å jobbe smartere med bruk av ledende metodikk og unike verktøy innen endringsledelse
 • Bli en del av det beste Office 365-fagmiljøet i Norge på brukeradopsjon
 • Få skikkelig fart på karrieren ut fra startblokka
 • Tjene gode penger fra dag én
 • Glede deg til å gå på jobben

 

ER DU:

 • Rakrygget og glad i å ta ansvar
 • Glad i å utvikle egen og kundens forretning og holde deg oppdatert
 • Opptatt av å gjøre en forskjell

 

DU HAR:

 • Bachelor eller Master innen IT, ledelse, innovasjon, økonomi, multimedia eller lignende
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Gjerne grunnleggende erfaring og interesse for CRM og/eller analysefaget fra skole eller arbeidsliv

 

VIL DU VITE MER?

Ikke nøl med å ta kontakt. Aktuelle kandidater blir fortløpende intervjuet og vi ønsker snarlig oppstart. Ved spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med vår samarbeidspartner i Experis IT; Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847, kaerli@no.experis.com.

Stillingsinformasjon

Kunde: PUZZLEPART AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Integrasjon / ERP / CRM
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 21.02.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028967
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com