Software Developer - Senior

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Senior Utvikler på .NET teknologi søkes til prosjekter i Control Systems avdeling hos en verdensledende aktør innenfor sitt fagområde.

 

I avdelingen jobber det 110 personer.

Platform Technology utvikler og leverer en systemplattform.

 

Systemplattformen leverer flere tjeneste elementer, der felles integrasjonsplattform for datainnsamling, lagring og bruk av data på tvers av ulike segmenter er med å danne fundamentet for en tjeneste integrert plattform. Videre er det også felles metode for visualisering, diagnostikk og brukerinteraksjon slik at operatørene opplever systemet som ett.

 

Platform Technology jobber tett sammen med mekaniske disipliner for å øke totalverdien for de produkter og tjenester som kan tilbys.

Området jobber med å fremme salg og innovasjon av selskapets sine produkter, gjennom høy grad av digitalisering, automasjon og systemintegrasjon.

 

Vi er verdensledende på vårt felt og det skal vi fortsette med å være. Derfor prioriterer vi nå nyskapning og videreutvikling av eksisterende produkter. Du må ha lyst til å jobbe med teknologi som er med på å sette standarden for kommende generasjoner av borerigger. Som ansatt vil du jobbe i utviklingsteam med andre software ingeniører der arbeidsoppgavene i hovedsak er knyttet opp mot software design, implementering og test.

 

Arbeidsoppgaver 

  • .NET Programmering av informasjon-, kommunikasjon- og styresystemer
  • Strukturert kvalitetssikring og dokumentasjon
  • Spesifikasjon, planlegging og prosjekt gjennomføring
  • Samarbeide om teknologiutvikling og prosjekter på tvers av avdelinger og grupper
  • Bidra med implementasjon og igangkjøring gjennom devops
  • Bidra med beslutninger vedrørende system arkitektur og brukergrensesnitt

 

Om dette treffer deg kan vi tilby utviklende og interessant arbeidsoppgaver i byens mest spennende prosjekter og rask faglig utvikling.

Gode betingelser.

 

Experis er en HjemJobbHjem bedrift gir fordelaktige priser på kollektivtransport og er et selskap som ser viktigheten av å tenke bærekraft og miljø.

 

Nysgjerrig

 

Ta kontak da så kan vi ta en prat som kan hjelpe deg med dine ambisjoner

Jørgen Lohne Morken - jorgen.lohne.morken@no.experis.com / 90702517

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling C/C++, IT, Utvikling .Net
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid, Fast
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 21.02.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028953
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon 907 02 517
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com

Andreas Kverneland
Andreas.Kverneland@no.experis.com