Datasentertekniker

Er du motivert av tekniske utfordringer? Liker du å jobbe med en kompleks IT-leveranse? Vitec IT består av 15 personer og vil forsterke infrastrukturlaget med en nettverks- og sikkerhetstekniker til et av våre kontorer i Oslo, Kalmar eller Umeå.

 

Vitec er et nordisk programvareselskap som vokser gjennom oppkjøp, noe som betyr at konsernet stadig forandrer utseende og behov. Våre programvareløsninger er sentrale i våre kunders virksomheter og er grunnlaget for vår organisasjon. Blant våre kunder er eiendomsmeglere, bygg- og eiendomsbedrifter, banker og forsikringsselskaper, helseforetak, bilforhandlere, energiselskaper og avfallshåndteringsselskaper. Konsernet har 650 ansatte og en omsetning på SEK 855 millioner i 2017.

 

Vitec IT er inndelt i tre kompetanseteam og vårt infrastruktur- og plattformsmiljø er i stor grad standardisert på verdensledende produkter. Datasentermiljøet består i stor grad av produkter fra for eksempel IBM / Lenovo, Cisco, HP og Nutanix. Serverplattformen er 95% virtualisert.

 

Som nettverk- og sikkerhetstekniker er du en del av vårt infrastrukturteam med ansvar for implementering, drift og styring av datasentrene. De primære arbeidsområdene gjelder nettverksinfrastruktur og sikkerhet. Vitec IT har for tiden to egne datasentre som server våre selskaper i konsernet.

 

Hva vil du gjøre hos oss?

• Vedlikehold og utvikling av våre Cisco brannvegger (IDS / IPS)

• Design av fremtidige nettverksløsninger og prosjektarbeid innfor implementering

• Oppsett av Hyper-V-kluster

• Nettverksovervåkning og automatisering

• Arbeid i 3. linje support og teknisk brukerstøtte

 

Arbeidsplass:

Oslo, Umeå eller Kalmar

 

Hvem er du?

Du har erfaring fra sikkerhet og nettverk og helst en høyskoleutdanning med fokus på IT. Du har tidligere jobbet i flere av disse områdene: SDN, Datacenter, Virtualiserte nettverk eller støttesystemer for nettverk som SCOM, IMC. Erfaring fra brannvegger og lastbalansering er høyst interessant.

Du har en brennende interesse for IT-arkitektur og er komfortabel med feilsøking i alle lag i et nettverk. Vi ønsker at du har erfaring med Cisco ASA / FirePower, samt noen av følgende protokoller: BGP, VXLAN, EVPN, STP i datasentermiljø.

Tjenesten krever god kunnskap i norsk og engelsk, både i tale og skrift.

Som person er du god til å prioritere oppgaver, har gode analytiske ferdigheter og kan koordinere mange samtidige oppgaver. For å trives i rollen er det viktig at du er uten prestisje, løsningsorientert og serviceinnstilt, da vi tror på en nær dialog med våre kunder.

 

Vitec IT tilbyr deg:

• Spennende og dynamisk hverdag med mange tekniske utfordringer

• Stor frihet og mulighet til å påvirke løsninger

• Personlig utvikling med konstant tilvekst i konsernet

• Fantastisk hyggelige kolleger og en god atmosfære!

 

Vil du vite mer?

Til denne stillingen samarbeider vi med Experis Sverige.

For spørsmål om arbeidsoppgaver eller Vitec IT, vennligst kontakt rekrutteringskonsulent Tom Jakobsen på +46 70-270 27 67 eller tom.jakobsen@se.experis.com.

Send søknaden din så snart som mulig da vi regelmessig går gjennom utvalget, og stillingen kan tilsettes før søknadsfristen går ut.

Velkommen til å søke senest 26. februar!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: VITEC MEGLER AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 07.02.2019
Søknadsfrist: 26.02.2019
Ref. nr.: 1028777
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com