Prosjektleder

Hos Brødrene Dahl trives vi med å skape merverdier for våre kunder og gi de det lille ekstra. Som Norges ledende tekniske handelsbedrift er innkjøp, salg og logistikk kjernen i vår virksomhet, og vi ivaretar hver dag behovene til over 26 000 kunder innenfor VVS, VMT, Industri, Verktøy, Havbruk, Olje & Gass, Vannkraft og Samferdsel. Våre 1 150 motiverte medarbeidere har skapt en solid bedrift med over 7 milliarder kroner i omsetning og virksomhet på 57 steder i Norge. Selskapet er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

 

Brødrene Dahl står foran store utviklingsprosjekter innenfor logistikk, samt digitale løsninger mot kunder, leverandører og egne ansatte. Vi trenger derfor å styrke teamet vårt og skal ansette flere nye medarbeidere på IT-avdelingen.

 

 

 

Brødrene Dahl er inne i en digital transformasjon hvor vi ser et stort behov for modernisering av våre kundeflater og selvbetjeningsløsninger. På bakgrunn av økt innovasjonsfokus og en stadig voksende prosjektportefølje ser vi nå etter en nyskapende og forretningsorientert prosjektleder, som brenner for gode IT løsninger og som kan hjelpe oss med å videreutvikle vår prosjektmetodikk.

 

Om stillingen

Som prosjektleder vil du jobbe med ulike type prosjekter knyttet til både produktutvikling, prosessforbedring, samt implementering av nye løsninger og oppgradering av eksisterende. Du vil bli involvert i både lokale og regionale prosjekter av ulik størrelse og omfang, og du vil som regel være ansvarlig for prosjektene fra start til slutt. Vårt mål for framtiden er å øke farten på utviklingen av våre systemer ved hjelp av smidig prosjektgjennomføring og tverrfaglige team. Som prosjektleder vil du derfor lede team bestående av ressurser fra IT men også fra våre prosessområder; produksjon, logistikk, innkjøp, salg, masterdata, butikk, e-handel og økonomi/HR. Du vil få stor påvirkningskraft i arbeidet rundt videreutvikling av vår prosjektmetodikk.

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som mestrer det å være en god diskusjonspartner for forretningssiden. Du evner å sette deg inn i nye fagområder, liker å jobbe i team og klarer å fatte beslutninger som støtter opp om vår strategi. Videre er du flink til å drive prosjekter framover med god struktur og orden, samtidig som du er pragmatisk og tilpasningsdyktig der det er nødvendig.

 

Kvalifikasjoner

  • Fortrinnsvis høyere utdanning innen IT, alternativt annen utdanning med spesialisering innen IT, logistikk og prosjektledelse
  • Minimum 3-5 års erfaring med IT prosjektledelse
  • Gjerne erfaring med prosjekter knyttet til brukergrensesnitt / portalløsninger / kundereise og / eller elektronisk meldingsutveksling mellom systemer
  • Fordel med kunnskap om prosjektrammeverk som Prince2 og ITIL
  • Fordel med erfaring med prosjektstyringsverktøy som JIRA og Confluence
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr:

Spennende arbeidsoppgaver, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, inkludert muligheter for kurs og sertifiseringer. Du vil møte trivelige kolleger i et godt forankret arbeidsmiljø med flat struktur og frihet under eget ansvar.

 

Er du personen vi ser etter?

Ta kontakt med vår rådgiver i Experis for en uformell prat, Vedrana Dzonlez, tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com.

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Brødrene Dahl A/S
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT, Agile metoder, Integrasjon / ERP / CRM, Prosjektledelse IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 16.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028424
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com