Junior fullstackutvikler

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vi har en forespørsel fra en spennende kunde som søker fullstackutvikler, gjerne en junior. Vår kunde har gjennom høy kompetanse på programutvikling, og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere, utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere.

 

Som fullstackutvikler i firmaet, har du muligheten til å jobbe både frontend og backend. De utvikler produkter kontinuerlig, og man må kunne jobbe både selvstendig og i team. Dette er en unik mulighet, hvor en selv kan velge blant flere ulike oppgaver hva man vil jobbe med. Det gjør at man kan jobbe med noe man føler seg trygg på, samtidig som man har muligheten til å kunne videreutvikle sin kompetanse på andre områder.

 

Den vi søker må være selvgående og ansvarsbevisst, og kjenne til C#, Javascript og HTML5/CSS3.

 

Det er også en fordel om du har kjennskap til Jacascript-frameworks (Knockout og jQuery), TypeScript, Entity Framework, Microsoft SQL Server eller Web Services (WCF, ASP, .NET, Web, API).

 

Hvorfor jobbe for dette firmaet tenker du?

Her er det god takhøyde for ideer og innspill, og man har stor grad av frihet til å velge mellom ulike oppgaver. I tillegg er det flat struktur og stor nærhet til lederne, samt moderne kontorlandskap i Oslo Sentrum. Det er også et uformelt miljø med faglig høyt nivå.

 

Kunden tilbyr varierte og utfordrende oppgaver, konkurransedyktig lønn, gode persons- og forsikringsordninger, og ikke minst – et moro arbeidssted.

 

Vi søker en person som er allsidig, positiv og en god teamplayer. Kunne dette vært interessant for deg? Søk i dag!

 

 

Ta gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål!

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 05.06.2018
Søknadsfrist: 02.07.2018
Ref. nr.: 1025979
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Amanda Frisell
Amanda.Frisell@no.experis.com

Martine Løkka
Martine.Lokka@no.experis.com