Informasjonsarkitekt BI

Felleskjøpet Agri har en omsetning på 15,5 milliarder og 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 42 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og et moderne hovedkontor på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene. Se www.felleskjopet.no

 

Felleskjøpet satser tungt innen digitalisering og fornying og er på en endringsreise der hele virksomhetsplattformen skal byttes ut. Som arkitekt i vår nye avdeling virksomhetsstyring vil du bidra til at Felleskjøpet når sine fremtidsvisjoner gjennom nyutvikling av relevante styringsdata, sikre datakvaliteten, kjøre utviklingsprosjekter og bre om deg med din innsikt i Felleskjøpets styringsinformasjon.

 

Om rollen:

Som informasjonsarkitekt hos Felleskjøpet hjelper du vår ledelse og forretningsside med å forstå hvordan virksomheten går. Gjennom kjennskap til selskapets styringsdata blir du en viktig sparringspartner som hjelper både forretningssiden og vår ledelse med å ta gode beslutninger. Dine oppgaver vil blant annet være å;

 

• Ivareta forretningslogikken i virksomhetsplattformen

• Lede utviklingsprosjekter innen BI- og Analyse

• Utvikle rapporter og analyse i BI-verktøyet

• Bidra til avdelingens eierskap til styringsdata og overblikket på systemporteføljen

• Kommunisere og utfordre forretningen på nødvendig styringsinformasjon

 

Hvem er du?

 

• Du har erfaring med å bygge opp/forstå gode datamodeller og tegne arkitektur som understøtter forretningen.

• Du har en sterk system- og forretningsforståelse og evner å ta potensielle muligheter og begrensninger, også tekniske, med i dine betraktninger.

• Du motiveres av å gjøre en forskjell og ser muligheter som ligger i denne rollen og selskapet i tiden fremover.

• Kommuniserer tydelig med tverrfaglige ressurser.

• Høyere utdanning innenfor økonomi eller IT og kan vise til erfaring innenfor relevante fagområder som businesscontrolling, informasjonsarkitektur og/eller business intelligence.

 

Hva kan vi tilby?

Hos Felleskjøpet vil du komme inn i en organisasjon som ønsker at du skal utvikle deg og vi legger til rette for interne og eksterne kurs. Vi har konkurransedyktige betingelser og personalgoder. Felleskjøpet holder til nært togstasjonen på Lillestrøm i fargerike lokaler signert Snøhetta. Du vil få muligheten til å utvikle rollen og utgjøre en forskjell gjennom din innsats. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.

 

For nærmere informasjon ta kontakt med vår rekrutteringspartner ved Experis IT; Karoline Anglevik Erlien tlf. 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: FELLESKJØPET AGRI SA
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Prosjektcontroller
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Akershus
 Skedsmo

Søk på stillingen

Publisert: 05.06.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1025968
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com