Seniorkonsulent sikkerhet og nettverk

I Atea Norge brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være Nysgjerrig på ny kunnskap, Fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og Ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea Norge være med å sette preg på en spennende fremtid. Explore er måten vi møter fremtiden på, og vi prøver å bli litt bedre hver dag. Vi vil være «The Place to Be» for kollegaer, kunder og partnere, og vi tror på at en god kultur danner grunnlag for gode kundeopplevelser.

 

I Atea får du 1650 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Sammen jobber vi for en bedre fremtid der vi bygger Norge med IT. Vil du være med på å forme fremtiden sammen med oss? Bli kjent med oss da vel!

 

Brenner du for teknologi og har lyst til å være med å forme fremtiden? 

 

I Atea opplever vi nå en stadig økende mengde oppdrag. Vi jobber blant annet med Smart Cities, velferdsteknologi, utdanningsteknologi, analyse, havbruk, kraft og mye mye mer.

 

Vi søker nå etter en dyktig seniorkonsulent til vår Kommunikasjon & Sikkerhetsavdeling i Trondheim.

 

Som seniorkonsulent vil du jobbe med å:

Drifte, vedlikeholde og utvikle kundens løsninger på nettverk og sikkerhet og  være en rådgiver for kunden. Du må trives med å følge opp kunder og leverandører fra planlegging til leveranse samt å bidra i interne oppgaver. Du kommer i tillegg til å bli en del av et sterkt fagmiljø i Trondheim innenfor Nettverk og Sikkerhet

 

Vi ser etter deg som ikke bare aksepterer utfordringer når de kommer din vei, men som aktivt søker dem. Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre, men utforsker selv hvordan du kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og evner å fokusere på de aktivitetene som gir merkbare forskjeller. Du er alltid på jakt etter måter å forbedre og utvikle din kunnskap på, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene. Det innebærer at hver og en av oss tar ansvar, og at vi blir gode alene, men best sammen. Du er nysgjerrig og stiller spørsmål, setter deg i inn i kundens hverdag, utfordrer det etablerte og lærer av feil.

 

Vi ser etter deg med følgende kvalifikasjoner:

  • Utdanning innen IKT fra universitet eller høyskole. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende formalkompetanse.
  • Minimum 3-5 års erfaring innenfor drift, feilsøking og/eller implementering av nettverk med fokus på ruting, svitsjing og brannmur
  • Ønskelig med god kompetanse på brannmurløsninger fra Checkpoint, F5 eller Cisco.
  • Ønskelig med kompetanse på Palo Alto og Aruba/Clearpass.
  • Erfaring og kompetanse innenfor flere av disse områdene vil bli vektlagt:

Wifi, Autentisering, VPN, SDN, Nettverksplanlegging (Soner, segmentering, datarom) og Nettverkssikring (802.1x wifi/wired, gjesteløsninger)

 

Vi tror at du vil lykkes som konsulent gjennom å bli godt kjent med våre kunders visjon, mål og strategi. Du er nysgjerrig og opptatt av å forstå kundens prosesser, identifisere muligheter og gi gode råd. Du er løsningsorientert, og brenner for å designe, implementere, igangsette og forvalte.  Du ønsker å oversette teknologi til noe kundene forstår og hjelpe kundene til å se hvordan de kan digitalisere sin virksomhet og hjelpe sine kunder.

I Atea tilbyr vi utfordrende og engasjerende arbeidsoppgaver i et spennende fagmiljø. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, samt kursing og sertifisering som bygger din kompetanse.

 

Atea er partner med mange av de store leverandørene og konsulenten vil få gode muligheter til å utvikle seg selv på et meget høyt faglig nivå.

 

Ønsker du nærmere informasjon ta kontakt med vår rekrutteringspartner i Experis - Katrine Westheim på katrine.westheim@no.experis.com eller Arild Kråkmo på arild.kraakmo@no.experis.com

 

Arbeidssted: Trondheim 

Søknadsfrist snarest - Søkere vil bli vurdert fortløpende.

 

Vi ser frem til å motta din søknad og CV!

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ATEA AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: IT, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Sør-Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Rådgiver, Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 25.05.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1025864
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Katrine O Westheim
Katrine.O.Westheim@no.experis.com

Arild Kråkmo
Arild.Krakmo@no.experis.com