Senior .NET utvikler

Compello er et programvareselskap som består av nærmere 100 entusiastiske medarbeidere som har som målsetning å bli en ledende aktør i Europa innenfor området elektronisk faktura og meldingsutveksling. Compello har kontorer i Oslo, Stockholm og München, og er stolte av å ha hele 40% kvinneandel. Compello har et utbredt partnernettverk, med mer enn 50 partnere over hele Norge. Mer enn 7000 selskaper i 20 land bruker våre løsninger hver dag. Compello samarbeider tett med Microsoft og er Microsoft Gold Partner. Compello ble i 2014 kåret til årets programvarehus.

 

Compello har fokus på å være et innovativt selskap, med et godt arbeidsmiljø, som lager gode løsninger innen produktområdene vi representerer. Selskapet ønsker å ha kontinuerlig utvikling og vekst, og alle våre ansatte er viktige bidragsytere i verdiskapningen. Compello er inne i en utviklende fase i vår reise til å bli et 100% SaaS selskap.

 

Senior .NET-utvikler til skapende programvarehus søkes

 

Om stillingen:

Som Senior .NET utvikler vil du jobbe med både nyutvikling og videreutvikling i Compello. Det vil være mulighet for fordypning i enten front end eller back end utvikling for den rette kandidat, avhengig av interesse og kompetanse. Videre ønsker vi at du deltar aktivt i tekniske diskusjoner rundt produktutvikling og løsningsarkitektur og engasjerer deg i prosjekter knyttet til teknisk innovasjon, prosessforbedring og endring.

 

Hvem søker vi:

 • Dyktige utviklere som er selvgående, og som elsker å kode.
 • Utviklere som er flinke til å lære, og til å lære bort.
 • En som er sulten på kunnskap, og kun blir mett de dagene man har lært noe nytt.
 • Utviklere som liker å jobbe sammen med teamet, og bidrar til at det samlede resultatet blir større enn summen av enkeltbidragene.
 • Selvstendige utviklere som liker å pløye urørt mark på egenhånd, og flytte både sine egne og teamets grenser, og som driver seg selv fremover.
 • Utviklere som synes det er spennende med moderne software engineering prosesser, cloud-infrastruktur og er kjent med de nyeste teknologiske trendene.

 

 

Hvorfor jobbe hos Compello:

 

 • Du får en viktig rolle i den daglige utviklingen av selskapets løsninger, herunder arkitektur, design og kode
 • Du vil bli en del av et dynamisk selskap hvor du har anledning til å påvirke din egen jobbhverdag, og resultatene du skaper
 • Du får jobbe i et selskap som ligger langt fremme i bruk av ny teknologi – Service Fabric, Micro Services og Azure
 • Du får utvikle deg i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, hvor vi spiller hverandre gode og har troa på at vi lykkes bedre som et team

 

Ønsket personlig profil og komptanse:

 • Du er en teamplayer, som samtidig evner å jobbe selvstendig og drive deg selv fremover
 • Du har erfaring med .NET-utvikling (C#, MS SQL Server, Azure), og kan vise til gode resultater
 • Du har god kode- og arkitekturforståelse, og har kunnskap om hva som skal til for å bygge store kodebaser som opprettholder høy kvalitet over tid
 • Du har stor interesse for teknologi og hva teknologi kan bidra til – du er løsningsorientert og tilpasningsdyktig
 • Du har god kjennskap til moderne webteknologier (HTML5/JS, rammeverk som Angular e.l.), og moderne skyprinsipper
 • Du har evne og vilje til å lære, også på egenhånd og eget initiativ
 • Du gjenkjenner deg i Compello sine verdier; Courageous, Trustworthy, Win Together og Playful
 • Du må ha svært gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

 

Hva tilbyr vi:

En sentral og spennende stilling i et miljø med store muligheter for personlig og profesjonell utvikling. Dedikert tid til egenutvikling og kompetanseheving, med mulighet for deltagelse på de største og viktigste internasjonale teknologiske konferansene. Varierte og stimulerende arbeidsoppgaver i et internasjonalt anerkjent selskap med store ambisjoner. Compello er et av selskapene i den norske IT bransjen med høyest kvinneandel. Vi er en familievennlig og fleksibel arbeidsplass som gjør det mulig å kombinere jobb og privatliv. Compello holder til i fantastiske lokaler i Technopolis på IT Fornebu.

 

Om dette høres ut som en spennende utfordring for deg kan du ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i Experis ved Mari Hovdal Osen på tlf. 412 86 034 / mari.hovdal.osen@no.experis.com eller Vedrana Dzonlez på tlf 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com. Vi ser fram til å høre fra deg!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COMPELLO AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT, Agile metoder, Utvikling .Net, Webutvikling
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
 Fornebu
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 14.05.2018
Søknadsfrist: 07.06.2018
Ref. nr.: 1025763
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com

Mari Hovdal Osen
Telefon 41286034
Mari.Hovdal.Osen@no.experis.com