IT-konsulent drift – iSeries / IBM i / OS400

SpareBank 1 Forsikring er et av Norges største forsikringsselskap, heleid av SpareBank 1 Gruppen.  Vi er 770 høyt motiverte og kompetente medarbeidere som kontinuerlig jobber for å ha forsikringsbransjens mest fornøyde kunder. SpareBank 1 Forsikring tilbyr produkter innenfor skadeforsikring, livsforsikring og pensjon til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Vi har digitalisering og innovasjon høyt på agendaen for å møte våre kunders behov i dag og i fremtiden.

 

Avdeling IT Drift og informasjonssikkerhet består i dag av 12 personer og har ansvar for applikasjonsdrift, oppfølging av IT-driftsleverandører, informasjonssikkerhet, kontinuitetsoppfølging, drift og implementering/forvaltning av alle tekniske miljøer. Selskapets systemer kjøres på flere plattformer med hovedvekt på Linux/Oracle og Windows/SQL, men også på OS400/DB2 og stormaskinplattform. Oracle er den mest brukte databasen, men MS SQL vokser i antall. Avdelingen samarbeider tett med eksterne og interne driftspartnere, systemansvarlige, utviklingsteam og prosjekter.

 

Stillingen vil inngå i et team på 2 personer som er tett integrert med Nice utviklingsteam.

Nice driftes på iSeries-plattform og er vårt viktigste system på skadeforsikringssiden. Basis drift utføres av  ekstern driftspartner. Som IT konsulent vil du ha ansvar for applikasjonsdrift rundt Nice og samhandle tett med både ekstern driftspartner og internt utviklingsmiljø for å sikre oppetid og god ytelse av løsningen. Stillingen inngår i vaktordning.

 

Arbeidsoppgaver

 • Koordinere arbeid mot våre driftsleverandører og forvaltningsteam
 • Teknisk applikasjonsdrift, samt oppfølging av drift og forvaltning av de tekniske miljøene tilhørende våre applikasjoner
 • OPRS
 • BRMS
 • FTPadmin
 • Network Security (Powerlock)
 • Følge opp tekniske feil og endringsbehov
 • Prosjektdeltagelse i implementeringsprosjekter med mulighet for prosjektledelse

 

Ønsket erfaringsbakgrunn

 • Høyere teknisk utdanning fra høyskole eller universitet er en fordel, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Erfaring fra drift av iSeries/OS400 plattform er et absolutt krav
 • Erfaring med koordinering og driftsoppfølging, også mot leverandører
 • Kjennskap til RPG er en fordel
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

 

Vi ser etter deg som er selvgående og kvalitetsbevisst, som evner å se hva som må gjøres og trives godt med å samarbeide i et team. Hos oss vil du bli del av et godt arbeidsmiljø der det er høyt under taket og lav turnover. Arbeidshverdagen byr på utfordrende og varierte oppgaver og vi er opptatt av å holde oss faglig oppdaterte. Vi holder til i fine lokaler svært sentralt i Oslo og kan tilby treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag, konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons og forsikringsordninger.

 

Brenner du for drift og vil bli en del av vår faglige sterke gjeng? Da håper vi du søker eller tar kontakt med våre rekrutteringspartnere i Experis; Vedrana Dzonlez på tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com eller Sonia Gagneet Kaur på 478 31 393 / sonia.gagneet.kaur@no.experis.com dersom du har noen spørsmål.

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SpareBank 1 Forsikring AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Prosjektledelse IT
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 08.05.2018
Søknadsfrist: 31.05.2018
Ref. nr.: 1025712
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Telefon 47831393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com