Dreven webutvikler/fullstackutvikler som liker å arbeide i team?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vår kunde er en betydelig aktør av forretningssystemer til eiendomsmeglere. De har gjennom høy kompetanse på programutvikling, og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere, utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere. De er i dag 40 ansatte, og holder til i lyse og moderne kontorer i Oslo sentrum. Sammen med deres svenske søsterorganisasjon er de 80 medarbeidere som jobber med programutvikling for eiendomsmegling.

 

De er en del av et større programvareselskap med totalt 500 ansatte. De tilbyr bransjespesifikke forretningssystemer til det nordiske markedet, og har virksomhet i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

 

 

Webutvikler/Fullstackutvikler

Er du en dreven utvikler som liker å arbeide i et team der «sharing is caring»?

I kundens kreative miljø blir din kunnskap og dine tanker godt ivaretatt og du får kollegaer som gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer.

 

Den vi søker må være selvgående og ansvarsbevisst. Du kommer til å jobbe tett med både produkteiere, support og de andre i utviklingsteamet, og har mulighet til å jobbe frontend, backend eller fullstack.

 

Vi søker deg som har god erfaring med:

  • C#
  • Javascript
  • HTML5/CSS3

 

Det er også en fordel om du har jobbet med:

  • Javascript-fameworks som Knockout og jQuery
  • TypeScript
  • Entity Framework
  • Microsoft SQL Server
  • Web Services (WCF, ASP, .NET, Web, API)

 

Kunden tilbyr varierte og utfordrende oppgaver, konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, og et moro arbeidssted.

 

Deres utviklingsteam er lokalisert i Norge og Sverige, så det er viktig at du har gode språkkunnskaper i norsk.

 

 

Nøkkelord:

Utvikler, Webutvikler, Fullstack, C#, TypeScript

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 14.05.2018
Søknadsfrist: 28.05.2018
Ref. nr.: 1025684
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Amanda Frisell
Amanda.Frisell@no.experis.com

Andrea Madland
Andrea.Madland@no.experis.com