Systemutvikler til Hafslund Tellier

Hafslund Tellier AS er Norges største avregnings- og faktureringsselskap for strøm, nettleie og fjernvarme. Selskapet utvikler og forvalter systemløsninger og leverer tjenester innen avregning, fakturering og kredittadministrasjon til selskaper i Hafslund-konsernet og til eksterne selskaper. Selskapet har 70 ansatte og holder til på Skøyen i Oslo.  Hafslund Tellier er et selskap i Hafslund Marked.

Hafslund er Norges største leverandør av strøm til privat- og bedriftsmarkedet. Vi har et solid teknisk fagmiljø og ønsker å styrke laget med nok en dyktig systemutvikler som skal utvikle og forvalte nye, innovative og smidige og digitale løsninger sammen med forretningssiden for å sikre våre kunder de beste tjenester også i fremtiden. Hafslund Tellier sender ut over 1. 500 000 fakturaer månedlig og dette utgjør en kompleks og virksomhetskritisk systemportefølje.

Vi ligger langt fremme på teknologi og vil til enhver tid søke løsninger som er best for våre kunder. Vi bruker Azure med blant annet tjenestene datalake og serverløse funksjoner.

For deg vil de viktigste ansvarsområdene være utvikling og forvaltning av løsninger som gir merverdi for kunden. Vi jobber etter en DevOps tankegang og du vil følge din utviklingsjobb i etterkant. Hafslund Tellier jobber i kryssfunksjonelle team og du vil bistå på flere prosjekter underveis. Vi jobber smidig med hyppige produksjonssettinger. Vi har en startup-tankegang når det gjelder valg av teknologi og er det strømselskapet i Norden som ligger lengst fremme på bruk av skyteknologi.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har jobbet som systemutvikler i noen år og ønsker å komme inn i et selskap som ligger langt fremme på bruk av skyteknologi. Du er en engasjert utvikler som i dag jobber backend i .NET og C#. Det er positivt om du kjenner til Azure eller andre skytjenester. Du er vant til å jobbe i smidige prosjekter og har evnen til å se hvordan ny teknologi/valg av teknologi kan bidra positivt ut mot forretning.

Som person er du engasjert og ønsker at hele teamet skal bidra sammen. Du tar gjerne initiativ til deling av kunnskap og hjelper kollegaer. Du kommuniserer tydelig på tvers av organisasjonen og er selvgående og proaktiv i prosjekter og arbeidsoppgaver. Vårt konsernspråk er engelsk og det er viktig at du behersker dette godt skriftlig og muntlig.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

For deg som har jobbet noen år med systemutvikling er dette en spennende mulighet for å komme inn i et miljø som ligger langt fremme på skyteknologi på Microsoft Azure og Datalake. Vi har et komplekst teknisk miljø og rette kandidat vil aktivt kunne være med å påvirke hvilke løsninger vi skal bruke videre. 2018 blir et spennende år med mange nye prosjekter og vi trenger deg til å lage enda bedre løsninger for våre kunder.

 

Vi holder til i fine lokaler på Skøyen og har et fleksibelt arbeidsmiljø med mye samarbeid på tvers. Hafslund har konkurransedyktige betingelser og svært gunstig kantineordning.

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com eller Mari Hovdal Osen, 412 86 034  / mhosen@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: HAFSLUND TELLIER AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 30.01.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1024578
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Mari Hovdal Osen
Telefon 412 86 034
Mari.Hovdal.Osen@no.experis.com