Linux Systemadministrator

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er eid av 14 selvstendige SpareBank 1-banker og er et innovasjons- og utviklingsselskap for tjenester og løsninger i SpareBank 1-alliansen. Selskapet har 250 ansatte med oppgaver innen IT, markeds- og forretningsutvikling. Selskapet er en proaktiv og innovativ samarbeidspartner og fasilitator for SpareBank 1-bankene. SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er ansvarlig for å utvikle og levere felles IT- og mobilløsninger, merkevare og markedsføringskonsepter, forretningskonsepter, produkter og tjenester, kompetanse, analyse, prosesser, beste praksisløsninger og innkjøp.

Om stillingen

Forretningsområdet IT/Drift har et av Norges største Linux-baserte produksjonsmiljøer i egne datasentre, og vi tilbyr IaaS, PaaS og SaaS til bankene og produktselskapene i SpareBank 1 – Alliansen. Systemdrift har ansvar for løpende drift av test-, QA- og produksjonssystemer samt etablering av produksjonsplattformer. I denne stillingen vil du delta i videreutvikling av SpareBank 1s bruk av Open Source og automatisering av driftstjenester, du vil jobbe med videreutvikling og drift av IT-infrastrukturen i SpareBank 1, samt støtte og delta i utviklingsprosjekter.

 

Hvem er du?

Vi ser etter en selvstendig og initiativrik ressurs, som trives i et miljø med høy kompetanse og høyt tempo, der det er stor frihet for å få sine bidrag og gode ideer ut i produksjon. Du må trives i å jobbe sammen med andre, samtidig være proaktiv på egenhånd. Det er viktig med en generell interesse og erfaring med Open Source-baserte løsninger, et driv etter å automatisere for å la maskiner gjøre jobben for oss.

 

Ønsket erfaringsbakgrunn

Du har jobbet med drift av Linuxbaserte systemer i minst 3 år. Videre har du god IT-faglig kompetanse med minimum 3 års utdannelse innen IT.  Relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse. Du kommuniserer også godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

 

Det er ønskelig med erfaring fra flere av disse produktene/områdene:

  • Linux (RHEL og andre produkter fra Red-Hat.)
  • Ansible
  • Containerbasert teknologi (kubernetes/openshift)
  • Skyteknologier
  • Scripting (bash, go, python, perl)
  • Overvåkning og loggverktøy (splunk, prometheus, zabbix)
  • Drift av RHEL klientplattform
  • Haproxy
  • Vmware
  • ITIL

 

SpareBank 1 tilbyr

Spennende og varierte arbeidsoppgaver og en avdeling med høy kompetanse innen linux, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, inkludert muligheter for kurs og sertifiseringer. Du vil møte trivelige kolleger i et godt forankret arbeidsmiljø med flat struktur og frihet under eget ansvar. SpareBank 1 har egen kaffebar på huset, innholdsrikt treningsrom i kjelleren, diverse idrettslag og mange sosiale aktiviteter med mer. Arbeidsstedet er sentralt plassert i Oslo med god tilgang via kollektiv transport. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode bank, pensjons- og forsikringsordninger.

 

For nærmere informasjon kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner i Experis, Vedrana Dzonlez på tlf 908 58 362 eller epost vedrana.dzonlez@no.experis.com.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SpareBank 1 Banksamarbeidet DA
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: UNIX / Linux, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, IT
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.01.2018
Søknadsfrist: 04.02.2018
Ref. nr.: 1024379
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com