Samarbeidspartner til Experis?

 

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med ca. 850 konsulenter. Experis er konsulentselskapet i Manpower Group, og har rammeavtaler med mange store aktører innenfor både offentlig og privat sektor. Noen av våre kunder er eksempelvis Statoil, DNB, Sykehusinnkjøp, Nordea, Norges Bank, Sparebank1, Politiet, BaneNor, Statens Vegvesen, Nye Veier og mange flere.

 

For at våre kunder skal få de beste hodene, ønsker vi å samarbeide med både deg som er selvstendig konsulent, og dere som sitter med et fagmiljø innenfor IT, Finance og Engineering.

 

SELVSTENDIG KONSULENT?

Som en selvstendig samarbeidspartner til Experis, drar du nytte av hele vår kundeportefølje samtidig som du får alle fordelene vårt administrasjonsapparat kan tilby deg; økt faktureringsgrad, avtalehåndtering, prisforhandlinger, kompetanseutvikling med mer.

 

KONSULENTSELSKAP?

Det våre samarbeidspartnere verdsetter høyest, er tilgang til eksisterende rammeavtaler. Våre kunder har spennende og utfordrende oppdrag av varierende kompleksitet. Videre går vi ofte sammen med våre partnere for å vinne nye, store anbud.

 

Våre samarbeidspartnere får:

• Profesjonell oppfølging

• En global merkevare

• Tilgang til en meget sterk kundeportefølje

• Administrativ håndtering av avtaleverk o.l.

 

 

Start samarbeidet nå. Ta kontakt med vår rådgiver i Stavanger, Jørgen Lohne Morken - 907 02 517 / jorgen.lohne.morken@no.experis.com

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 8
Industri: IT
Fagfelt: IT
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Deltid, Fulltid
Arbeidssted: Rogaland
Rolle: Annet, Prosjektleder, Rådgiver, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 28.12.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1024259
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon 90702517
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com