Vil du bli med å utvikle eFaktura hos Nets?

Nets er et av Nord-Europas ledende selskap innen betalingsløsninger, informasjonsformidling og digitale sikkerhetsløsninger. Selskapet har mer enn 2 500 ansatte og en meget sterk markedsposisjon. Hovedkontoret ligger i København, med kompetanse- og forretningssentre i Oslo, Stockholm, Helsinki og Tallin. Les mer om Nets på www.nets.eu.

Efaktura er organisert i avdelingen «E-Invoicing and Portal services» som er en del av «Corporate Services» i Nets. Avdelingen består av 25 ansatte - 18 interne og 7 konsulenter – som inkluderer utviklere, testere, arkitekter og scrum masters. Alle sitter samlokalisert i Oslo. Avdelingen er fordelt over tre teams; Portalutvikling, eFaktura utvikling og sist men ikke minst forvaltningsteamet vårt. Portal og eFaktura er rendyrkede utviklingsteam, mens forvaltningsteamet tar seg av alt som vedrører produksjon og forvaltningsoppgaver, som sikrer fokus og fremdrift til utviklingsteamene. Vi leter nå etter en dyktig utvikler til utviklingsteamet for eFaktura.

 

Dine arbeidsoppgaver..

Du vil jobbe med nyutvikling på eFaktura som er et svært sentralt produkt hos Nets. Teamet jobber smidig og har en Kanbanbasert utviklingsmodell. Du vil jobbe tett sammen med business managers og product owner som er tilstedeværende og aktiv fra forretningssiden. eFaktura er et produkt som har flere spennende utviklingsoppgaver foran seg og du vil få bli en del av dette. Rett kandidat kan også få mulighet til å bistå som arkitekt.

 

Hvem er du?

Vi ser helst at du har mer enn 5 års erfaring med systemutvikling backend. Du vil få jobbe med blant annet Java, kanban, spring,apache camel og webservices(REST/soap). Som person er du genuint opptatt av fag og ønsker å jobbe i et team med høyt fokus på kvalitet og leveranse.

Du er løsningsorientert og tar initiativ. Du ønsker å bidra med- og dele kunnskap til resten av teamet. Det er positivt om du kjenner til bank og betalingsløsninger, men dette er ikke et krav da du vil få tid og rom til å sette deg inn i produktet.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi jobber med spennende og innovative produkter i et selskap som tenker som ett på tvers av grenser og forretningsområder. Du vil inngå i et kompetent team i en avdeling som jobber med sentrale og viktige oppgaver med mye oppmerksomhet. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg i et stort og trygt selskap som tilbyr mange muligheter. Vi har et godt miljø kjennetegnet av lagspill og en uformell tone med mange sosiale og faglige aktiviteter på tvers av sport, kultur og innovasjonsinitiativ.

 

For nærmere informasjon ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i Experis, Karoline Anglevik Erlien, tlf. 92853847/ karoline.anglevik.erlien@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Nets Branch Norway
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Stillingstype: Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 04.09.2017
Søknadsfrist: 30.09.2017
Ref. nr.: 1023233
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com