Site Reliability Engineer

Symetri Collaboration utvikler og leverer samhandlingsløsningen Interaxo (SaaS) til prosjekter og organisasjoner med fokus på «alle som bygger noe». Symetri Collaboration er markedsleder i Norge og har mer enn 75.000 brukere i Norden. Symetri Collaboration er etablert i Norge og Sverige. Blant våre kunder i Norge finner du Equinor, Statens vegvesen, Veidekke, Statnett, Statkraft, Bane NOR og SINTEF.

Vi søker deg som har erfaring og interesse for skyløsninger og automatisering.

 

Symetri utvikler og leverer innovative samhandlingsløsninger til prosjekter innen bygg og anlegg, energi og engineering. Løsningene våre blir benyttet av 75.000 brukere daglig på verdensbasis, og det er høye krav til stabilitet. Vårt produkt, Interaxo, er en standard SaaS-løsning med ulike tilleggsmoduler som leveres til våre kunder.

 

Til avdelingen Infrastruktur og plattform er vi på jakt etter vår nye SRE. Symetri Collaboration får stadig flere kunder og i den forbindelse ønsker vi å styrke miljøet vårt i Oslo. Vi er i ferd med å gå Cloud Native og som SRE vil du få mulighet til å bli med på denne prosessen. Utviklingsmiljøet vårt ligger delvis hos Basefarm og delvis i AWS og Azure. Fokuset vil ligge på «Infrastructure as Code». All nyutvikling blir gjort i containere som kjører på OpenShift (Kubernetes).

 

Hva vil du gjøre hos oss?

Som SRE vil du inngå i et team på 4 hvor du får mulighet til å jobbe med automatisering og driftsrelatert utvikling/scripting tett på utviklingsteamene. Du vil jobbe med integrering, oppsett av systemer, monitorering og overvåking. Du vil også være ansvarlig for å få utviklernes kode ut og sørge for god flyt i continuous delivery løsningen.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring med tilsvarende oppgaver og som kjenner til hvordan man drifter SaaS tjenester. Du er opptatt av å minimere manuelt arbeid og har stor interesse for automatisering. Det er en fordel om du kjenner til «Infrastructure as Code», Ansible og skyløsninger, og har erfaring med loggverktøy. Du er komfortabel med Linux da flere av våre systemer kjøres på denne plattformen.

 

Som person er du uredd og selvstendig, og du ser heller løsninger fremfor problemer. I hverdagen evner du å jobbe selvstendig og kan prioritere oppgaver i stressende situasjoner. Det er viktig for deg å ha ryddige prosesser og evne til å dele kunnskap til de andre i teamet og øvrige kollegaer.  

Du har minimum en bachelor og er vant med å kommunisere på både engelsk og norsk.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

I Symetri Collaboration har vi et godt og sammensveiset arbeidsmiljø med mye humor. Vi er opptatt av de beste løsningene og prosjektlykke hos våre kunder. Vi er i dag 50 ansatte som heier hverandre frem og sammen vil legge til rette for at du skal lykkes. For å få til dette er vi opptatt av at alle våre ansatte kjenner seg igjen i våre verdier; smidig, ekte og engasjert. Vi har flere sosiale arenaer og vi drar årlig på kick off til forskjellige destinasjoner, både i inn- og utland.

 

Symetri Collaboration holder til i fine og lyse lokaler rett ved togstasjonen på Skøyen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og har høyt fokus på medarbeidertilfredshet. I 2018 kom vi på pallen i Great Place to Work sin kåring av Norges beste arbeidsplasser, og det er vi skikkelig stolte av!

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Karoline Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com eller Sonia Gagneet Kaur, 478 31 393 / Sonia.gagneet.kaur@no.experis.com

 

Job Information

Customer: SYMETRI COLLABORATION AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: UNIX / Linux
Type: Permanent
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 10/04/2019
Deadline: ASAP
Reference No.: 1029664
Apply for Position

Contact Information

Karoline Anglevik Ziesler
Phone 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Phone 478 31 393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com