Vil du jobbe med varierte utviklingsoppgaver?

Tradesolution utvikler og leverer tjenester innen områdene salgsstyring, BI, salgs- og markedsanalyser, transportoptimalisering, bransjesamhandling, bilde- og mediatjenester og registertjenester.

 

Tjenestene utvikles inhouse og selskapet har utviklere innen følgende fagområder: back end og forretningslogikk, løsningsarkitektur, databasearkitektur og optimalisering, front end webutvikling, apputvikling, UX, teknisk løsningsdrift og DevOps.

 

Tradesolution utvikler moderne løsninger og søker hele tiden å benytte ny og aktuell teknologi i sine utviklingsprosjekter og tjenester. Stikkord: 100 % skybaserte tjenester i Azure, Azure appservices, Serverless, Kubernetes, Machine Learning, DocumentDB, Azure SQL, Event-driven arkitektur, C#, .Net Core, Java, Azure DevOps og continuous delivery.

 

Tradesolution AS eies av NorgesGruppen ASA, COOP Norge AS, REMA 1000 Norge AS og Dagligvareleverandørenes Forening.  Våre kunder og samarbeidspartnere er betydelige aktører innen industri, handel og service.

 

For å styrke vår kompetanse på front end trenger vi en utvikler med høy teknisk kompetanse med på laget. Vi søker deg som har solid erfaring med utvikling, og som har lyst til å komme inn i et trygt og stabilt selskap hvor mulighetene for å vise seg frem er store.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

- Deltakelse i løpende prosjekter

- Utvikling og programmering

- Aktivt bidra til kontinuerlig forbedring i UX og UI

 

Vi ser etter deg som har

- Generell erfaring med front end utvikling

- Programmert i JavaScript med erfaring i eller interesse for Angular og React

- Har interesse for eller har erfaring med back end utvikling

 

Videre er det viktig for oss at du har evne til å ta ansvar uten at noen forteller deg hva du skal gjøre hele tiden. Tradesolution har både store og små prosjekter, og du får mulighet til å følge hele livsløpet til tjenestene fra idé, forprosjekt, utvikling, optimalisering og drift. Vi ser etter deg som er engasjert i fagfeltet ditt og som kan tilføre Tradesolution noe nytt!

 

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi er rundt 50 ansatte i Tradesolution med 15 ansatte i IT og utviklingsavdelingen. Hos oss er det kort opp til ledelsen og det er enkelt å vise seg frem. Dagligvarebransjen er en trygg og stabil bransje som i stort sett ikke påvirkes av konjunktursvingninger, og hos oss vil du unngå store omstillinger og endringer. Vi har i tillegg konkurransedyktig lønn, bedriftsidrettslag, gode kantineordninger og nyoppussede lokaler.

 

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Experis IT; Karoline Anglevik Erlien, tlf 928 53 847 eller mail kaerli@no.experis.com.

 

Job Information

Customer: TRADESOLUTION AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Web development
Type: Permanent
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 15/03/2019
Deadline: ASAP
Reference No.: 1029120
Apply for Position

Contact Information

Karoline Anglevik Erlien
Phone 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Phone 478 31 393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com