Fagansvarlig Frontend utvikler

Tradesolution AS eies av NorgesGruppen ASA, COOP Norge AS, REMA 1000 Norge AS og Dagligvareleverandørenes Forening. Tradesolution drifter og vedlikeholder sentrale registre, databaser, samt ulike IT-, rapporterings- og analysetjenester i Norge. Våre kunder og samarbeidspartnere er betydelige aktører innen industri, handel og service. Vi skal sikre våre kunder effektiv varehandel – være en tjenesteleverandør du kan stole på, med lidenskap for effektiv varehandel.

For å styrke vår kompetanse på frontend trenger vi en utvikler med høy teknisk kompetanse med på laget. Vedkommende vil få fagansvaret for frontend i Tradesolution og vil ha en sentral rolle i å øke kompetansenivået på frontend hos fullstack utviklerne. Vi søker deg som har solid erfaring med utvikling, og som har lyst til å komme inn i et trygt og stabilt selskap hvor mulighetene for å vise seg frem er store.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 

* Fagansvarlig frontend

 

* Deltakelse i løpende prosjekter med ansvar for frontend

 

* Utvikling og programmering

 

* Fungere som faglig veileder for fullstack og backend utviklere

 

Vi ser etter deg som har:

 

* Høyere utdanning innen IT

 

* Erfaring med frontend utvikling

 

* Erfaring fra B2B markedet

 

* Erfaring med AngularJS og React

 

Videre er det viktig for oss at du har evne til å ta ansvar uten at noen forteller deg hva du skal gjøre. Tradesolution har både store og små prosjekter, og vi ser etter deg som har tålmodighet til å gjennomføre de store prosjektene, samtidig som du er nyskapende og interessert i kortere prosjekter med andre teknologier. Vi ser etter deg som er engasjert i fagfeltet ditt og som kan tilføre Tradesolution noe nytt!

 

Hvorfor jobbe hos oss?

 

Vi er rundt 50 ansatte i Tradesolution med 12 ansatte i IT og utviklingsavdelingen. Hos oss er det kort opp til ledelsen og det er enkelt å vise seg frem. Dagligvarebransjen er en trygg og stabil bransje som ikke påvirkes av konjunktursvingninger, og hos oss vil du unngå store omstillinger og endringer. Vi har i tillegg konkurransedyktig lønn, bedriftsidrettslag, gode kantineordninger og nyoppussede lokaler.

Job Information

Customer: TRADESOLUTION AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Web development
Type: Permanent
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 22/08/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1026645
Apply for Position

Contact Information

Karoline Anglevik Erlien
Phone 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com