Utviklere søkes til Experis Bergen!

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis jobber tett med flere av de største aktørene i finans- og forsikringsbransjen og våre konsulenter bidrar til at våre kunder lykkes med sine digitaliseringsstrategier.

 

Vi trenger flere utviklere på avdelingen vår i Bergen, som ønsker å jobbe på tvers av teknologier og i tverrfaglige team. Vi ser etter deg som har interesse for fintech og som ønsker å konvertere konsepter og idéer til virkelige tjenester for sluttbrukere.

 

Bakgrunn og kvalifikasjoner:

 

Det viktigste for oss er at du er en lagspiller som er like opptatt av å gjøre andre gode, som selv å levere det beste du kan.

Vi ser for oss at du har utviklingserfaring med en eller flere av følgende teknologier:

- Java

- .Net

- SQL

- DevOps

- Azure

- Spring

- Rest, Soap

 

Erfaring fra utvikling og forvaltning av kundeportaler, abonnementssider, «MinSide», kundeweb osv er en fordel, men ikke et krav.

 

Oppgaver:

 

Du vil jobbe tett med våre kunder med oppgaver som:

 

- Forvaltning og videreutvikling av kundenes eksisterende kodebase

- Utvikling av nye tjenester på kundenes plattformer

- Jobbe i tverrfaglige team med arkitekter, designere og forretningsside

- Design og løsningsarkitektur

- Delprosjektledelse

 

 

Vi tilbyr:

 

- Bli en del av et hurtig voksende konsulenthus med faglig fokus og våre ansatte i sentrum

- Konkurransedyktige betingelser

- Faglig og sosialt nettverk, både på kontoret og hos våre kunder

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende prosjekter. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

 

Job Information

No of Positions: 5
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Development Java, Development "other", Project Management IT, Development .Net
Type: Full time
Location: Hordaland
 Bergen
Role: Employee, Specialist

Apply for Position

Published: 12/04/2018
Deadline: 30/04/2018
Reference No.: 1025356
Apply for Position

Contact Information

Terje Bølstad
Phone +47 952 42 423
Terje.Bolstad@no.experis.com

Marianne Sundvor
Phone +47 480 73 792
Marianne.Sundvor@no.experis.com