IT-ansvarlig for administrasjonen i Reitangruppen AS

Reitangruppen omsatte i 2016 (inkl. franchiseomsetning) for 89 milliarder kroner, sysselsetter 38 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

 

Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.

Som IT-ansvarlig for administrasjonen i Reitangruppen blir du en viktig støttespiller til en liten, men handlingskraftig administrasjon som jobber med finans, kultur- og lederutvikling i morselskapet Reitangruppen AS. Ditt ansvar blir å sørge for en enkel og effektiv IT-hverdag for menneskene som til daglig har kontor og kulturtrening på Lade Gaard og Fløtta. Begge stedene er hovedlokasjoner for kurs og kulturtrening i Reitangruppen.  

 

Vi holder sunn fornuft, folkelighet, kuttisme og dyktighet høyt i Reitangruppen. Hos oss er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt. Vi trenger en som gjennomfører og har lidenskap for å sikre en logisk og god IT-hverdag.

 

Arbeidsoppgaver

 

 • Forenkle og effektivisere IT-hverdagen til om lag 20 mennesker på Lade Gaard og Fløtta
 • Gi support og nødvendig opplæring på Reitangruppens lokasjoner i Trøndelag (primært Lade Gaard og Fløtta)
 • Sikre tilgjengelighet og stabilitet på kontorstøtteverktøy, nettverk, konferanseutstyr, PC-er, mobile enheter og virksomhetens sentrale applikasjoner i samarbeid med leverandører
 • Etablere og følge opp kostnadsprognoser for IT
 • Lede små og store IT-prosjekter
 • Etablere logiske IT-avtaler med leverandører
 • Sikre at IT-plattformen overholder interne standarder og myndighetskrav for informasjonssikkerhet, herunder sikring av konfidensialitet og overholdelse av GDPR
 • Dele kompetanse og bidra i fellesprosjekter med Reitangruppens fem forretningsområder

 

Kvalifikasjoner

 

Du har Bachelor eller tilsvarende relevant utdanning innenfor IT og god kompetanse rundt Office-baserte kontorstøtteverktøy, kablet og trådløst nettverk, konferanseutstyr, Windows-klienter og iPhone/iPad. Du har minimum 3 års erfaring fra IT-drift eller brukerstøtte og grunnleggende økonomiforståelse og erfaring med oppfølging av drift- eller prosjektkostnader.

Du har også jobbet med tjenesteutsetting og IT-avtaler fra kunde- eller leverandørsiden og god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk.

 

Som person er du positiv og offensiv. Du er serviceinnstilt og evner å kommunisere med ulike mennesker med ulikt kompetansenivå på IT. Du har stor interesse for teknologi og digitalisering. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og samtidig være opptatt av å skape en samarbeidskultur. Du er relasjonell trygg med gode sosiale antenner og er ikke redd for å gi tydelige anbefalinger. Du disponerer egen bil og har mulighet for en fleksibel arbeidshverdag.

 

 

Skal du jobbe i Reitangruppen må du ha kjenne deg hjemme i vårt tenkesett og trigges av de samme verdigrunnlagene som oss.

http://www.reitangruppen.no/vare-verdier-og-visjoner/

 

Vi tilbyr

 

 • En variert og spennende arbeidsplass med trivelige og ambisiøse kollegaer
 • Gode utviklingsmuligheter med mulighet for å delta i større faglige nettverk rundt REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Britannia Hotel
 • Gode ansattordninger og konkurransedyktige betingelser

 

Arbeidssted; Trondheim – hvor hovedkontor er Lade Gaard. Fløtta er i Soknedal.

Oppstart; Så snart som mulig eller etter avtale

Varighet; Fast stilling

 

Interessert?

 

Ta kontakt med Katrine Westheim (katrine.o.westheim@no.experis.com) i Experis IT ved å sende søknad og CV og andre relevante papirer gjennom www.experis.no – registrer CV.  

 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad.

Job Information

Customer: REITANGRUPPEN AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Network / Infrastructure / Virtualization, Helpdesk / Support, IT, Windows Server
Type: Full time, Permanent
Location: Sør-Trøndelag
 Trondheim
Role: Consultant, Specialist, Employee

Apply for Position

Published: 13/02/2018
Deadline: 03/03/2018
Reference No.: 1024613
Apply for Position

Contact Information

Katrine O Westheim
Phone 92434536
Katrine.O.Westheim@no.experis.com

Richard Sund
Phone 91661741
Richard.Sund@no.experis.com