Er du en erfaren frontend-utvikler som vil jobbe med kundereisen i Hafslund Strøm?

Hafslund Strøm er en ledende strømleverandør i privat- og bedriftsmarkedet i Norge.

Selskapet legger til rette for at kundene skal få konkurransedyktige og kundetilpassede avtaler og tjenester, og gir råd og tilbyr verktøy for hvordan kundene kan bruke strøm mest effektivt.

Hafslund Strøm er en del av Hafslund Marked som har 1,1 millioner strømkunder i privat- og bedriftsmarkedet i Norge, Sverige og Finland

 

Digitale plattformer i Hafslund Marked har ansvar for hele kundereisen på hafslundstrom.no, Min Side, Hafslund Online(bedriftsportal) og saksbehandlingssystemet som er brukt på kundesenteret. Vi har også ansvar for systemstøtte på mange sentrale kundeprosesser. I dag er vi 5 på avdelingen hvorav 4 er utviklere. Hafslund Marked har et mål om å bli et datadrevet selskap innen 2020 og avdelingen for Digitale plattformer vil være en stor bidragsyter til dette. Automatisering og digitalisering av kundereisen vil bli sentralt i arbeidet. Vi ligger langt fremme på bruk av skyteknologi og du vil få ta del i dette arbeidet videre.

 

Du vil i denne stillingen ha ansvar for å utvikle enkle, effektive og gode løsninger som gir merverdi for våre kunder. Dette inkluderer utvikling og forvaltning av systemer som er kritisk for operasjonell drift i en DevOps tankegang både når det gjelder webportaler og apper. Vi ønsker at alle løsningene skal fungere optimalt og det blir mye løpende arbeid for kundesenter og forretning.

Vi jobber smidig med hyppige produksjonssettinger og ønsker å automatisere og digitalisere store deler av kundereisen. Det vil bli løpende prosjektarbeid i kryssfunksjonelle team og du får en stor mulighet til å jobbe forretningsorientert. Samtidig vil du jobbe med implementering av forslag fra forretning.

 

Hvem er du?

Du har jobbet noen år med frontend-utvikling og kjenner godt til C# , Web API, MS SQL og Entity Framework. Det er en stor fordel om du kan Azure eller kjenner godt til skyteknologi fra tidligere. Vårt konsernspråk er engelsk og det er viktig at du behersker dette skriftlig og muntlig.

 

Som person tar du ansvar og har stor gjennomføringsevne. Du er analytisk og er nysgjerrig på ny teknologi. Du lærer gjerne bort kunnskap og kommuniserer godt på tvers. Forretning synes du er spennende og vil gjerne bidra til bedre løsninger både internt og for våre kunder.

Vi vil forholde oss til GDPR i kommende prosjekter og det er viktig at du har interesse og forståelse for personvern i våre produkter.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

For deg som har jobbet noen år med frontend-utvikling er dette en spennende mulighet for å komme inn i et miljø som ligger langt fremme på skyteknologi på Microsoft Azure og Datalake. Vi har et komplekst teknisk miljø og rette kandidat vil aktivt kunne være med å påvirke hvilke løsninger vi skal bruke videre. 2018 blir et spennende år med mange nye prosjekter og vi trenger deg til å gjøre kundereisen så bra som mulig.

 

Vi holder til i fine lokaler på Skøyen og har et fleksibelt arbeidsmiljø med mye samarbeid på tvers. Hafslund har konkurransedyktige betingelser og svært gunstig kantineordning.

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com eller Mari Hovdal Osen,  / mhosen@no.experis.com

 

Job Information

Customer: HAFSLUND STRØM AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 01/02/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1024591
Apply for Position

Contact Information

Karoline Anglevik Erlien
Phone 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Mari Hovdal Osen
Phone 412 86 034
Mari.Hovdal.Osen@no.experis.com