Er du en erfaren databaseutvikler med interesse for Cloud?

Hafslund Strøm er en ledende strømleverandør i privat- og bedriftsmarkedet i Norge.

Selskapet legger til rette for at kundene skal få konkurransedyktige og kundetilpassede avtaler og tjenester, og gir råd og tilbyr verktøy for hvordan kundene kan bruke strøm mest effektivt.

Hafslund Strøm er en del av Hafslund Marked som har 1,1 millioner strømkunder i privat- og bedriftsmarkedet i Norge, Sverige og Finland

 

Digitale plattformer i Hafslund Marked har ansvar for hele kundereisen på hafslundstrom.no, Min Side, Hafslund Online(bedriftsportal) og saksbehandlingssystemet som er brukt på kundesenteret. Vi har også ansvar for systemstøtte på mange sentrale kundeprosesser. I dag er vi 5 på avdelingen hvorav 4 er utviklere. Hafslund Marked har et mål om å bli et datadrevet selskap innen 2020 og avdelingen for Digitale plattformer vil være en stor bidragsyter til dette. Automatisering og digitalisering av kundereisen vil bli sentralt i arbeidet.

 

Viktige ansvarsområder for stillingen vil være å drifte, utvikle og overvåke selskapets databaser som i dag er en analyseplattform(HAI) og internt CRM system(Hub). Per i dag er det totalt 300.000 kunder i databasesystemet og for å drifte dette er bruk av skyteknologi sentralt. I tillegg til å administrere databasene, vil databaseansvarlig også medvirke til oppbygging av arkitektur og infrastruktur slik at det kan legges til rette for gode analyser og gode digitale tjenester til våre kunder. Videre vil det være noe programmering(back-end), datamodelleringer og optimalisering. Sikring og oppfølgning av sikkerheten på databasen blir også et høyt prioritert område fremover(GDPR).

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har jobbet som databaseutvikler i noen år og ønsker å komme inn i et selskap som ligger langt fremme på bruk av skyteknologi. Du har tidligere jobbet med MS SQL, C# og gjerne Entity Framework. Det er videre en stor fordel om du kjenner til skyteknologi herunder Azure. Du har evne til å sette deg inn i og forstå datamodeller da det er et ønske at du kan lage datamodeller i forbindelse med nyutvikling av våre systemer.

Det er fint om du kan bruke PL/SQL og T-SQL for å trekke ut data fra CAB/vår database) og har kjennskap til Power BI.

 

Som person er du selvgående og samarbeider tett med back-end og front-end utviklere. Du har en sterk motivasjon for å bidra inn i forretningen og er nysgjerrig på ny teknologi. Videre er det fint om du har interesse for IT-sikkerhet og er analytisk anlagt. Med tanke på utviklingen vi skal ha de neste årene står endringsvillighet og nysgjerrighet høyt i Hafslund.  

 

Hvorfor jobbe hos oss?

For deg som har jobbet noen år med databaseutvikling er dette en spennende mulighet for å komme inn i et miljø som ligger langt fremme på skyteknologi på Microsoft Azure og Datalake. Vi har et komplekst teknisk miljø og rette kandidat vil aktivt kunne være med å påvirke hvilke løsninger vi skal bruke videre. 2018 blir et spennende år med mange nye prosjekter og vi trenger deg til å gjøre kundereisen så bra som mulig.

 

Vi holder til i fine lokaler på Skøyen og har et fleksibelt arbeidsmiljø med mye samarbeid på tvers. Hafslund har konkurransedyktige betingelser og svært gunstig kantineordning.

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com eller Mari Hovdal Osen, 412 86 034  / mhosen@no.experis.com

 

Job Information

Customer: HAFSLUND STRØM AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Type: Permanent
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 01/02/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1024590
Apply for Position

Contact Information

Karoline Anglevik Erlien
Phone 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Mari Hovdal Osen
Phone 412 86 034
Mari.Hovdal.Osen@no.experis.com