Rekrutteringsrådgiver IT

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Vår visjon er å være ledende i å skape og levere de tjenester som gjør våre kunder til vinnere i et arbeidsmarked i kontinuerlig forandring. Vi er en av verdens ledende aktører innen kompetanseleveranser.

 

Vårt rekrutteringsmiljø er i vekst og vi utvider nå team IT med en ny rådgiver. Vi er et sammensveiset team på 5 som jakter på en kreativ og positiv kollega som ønsker å bidra i utviklingen av våre rekrutteringsleveranser.  

 

Som rådgiver innen IT vil du i tett samarbeid med våre rekrutterere drive effektive og løsningsorienterte rekrutteringsprosesser. Du vil bygge og videreutvikle egen kundeportefølje med innsalg av selskapets tjenester til både nye og eksisterende kunder.

 

 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 

 • Være ansvarlig for gjennomføring av rekrutteringsoppdrag, i tett samarbeid med rekrutterere
 • Delta i kravspesifikasjonsmøter og utforme stillingsannonser
 • Kvalitetssikre leveranser gjennom klassifisering, intervju og testing av kandidater, samt referansekontroll
 • Ved behov bistå rekrutterere i search og headhunting av kandidater
 • Rådgi kunder rundt utvelgelse og vurdering av kandidater, ansettelser og lønnsforhandlinger
 • Gjennomføre salgsmøter med både nye og eksisterende kunder, sikre closing av nye forretningsmuligheter
 • Styre kontrakts og prisforhandling der det ikke foreligger rammeavtale, ved behov delta i større tilbudsprosesser

 

 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 

Vi ser etter deg med prosjektledergener og høy gjennomføringskraft. Du er en dyktig relasjonsbygger med positiv innstilling som jobber samvittighetsfullt for at teamet skal nå sine mål hver dag. Du er nysgjerrig, fungerer godt selvstendig og evner å sette deg inn i ukjente problemstillinger. Vi håper at du trives godt med et høyt arbeidstempo og en atmosfære hvor det er høyt under taket. Videre er du også et ordensmenneske med faglig integritet som holder høy grad av struktur og kvalitet i dine leveranser.

 

Fortrinnsvis har du minimum en bachelorgrad innen øk.adm./salg & marketing eller IT og du kan vise til 5+ års erfaring med enten salg, organisasjonsrådgivning eller rekruttering innen tekniske fag. Personlig egnethet kan kompensere for manglende formell bakgrunn. Du bør ha en interesse for sosiale medier og ha god systemforståelse.

 

IT er et av de største satsningsområdene i ManpowerGroup globalt. Følgelig er det viktig for oss at du syns teknologi er gøy, og at du ønsker å fordype deg i nettopp dette. Du vil komme tett på våre kunders digitaliseringsreiser og lære mer om hvordan IT vil påvirke framtiden.

 

Hos oss vil du

 

 • Bli del av en humørfylt gjeng som verdsetter en god latter på jobb
 • Få kollegaer som har høye ambisjoner for seg selv og sine kunder
 • Få muligheten til å utvikle deg innen salg, rekruttering og IT
 • Få dekket nødvendige kurs og sertifiseringer innen bruk av verktøy for personlighets og evnetesting mm.

 

Om dette høres ut som en passende utfordring for deg ønsker vi gjerne at du melder din interesse! Er du nysgjerrig men fortsatt litt usikker kan du kontakte Recruitment Manager IT, Vedrana Dzonlez for mer informasjon; tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: HR/personnel, IT
Sub Category: - HR / Personnell / Recruiting, Employee branding consultant/coordinator, HR consultant / advisor, Recruitment consultant / coordinator, Salg, Sales consultant, Salgsstillinger, Salesperson, Organizational development
Type: Permanent, Full time
Location: Oslo
Role: Consultant

Apply for Position

Published: 03/02/2018
Deadline: 23/02/2018
Reference No.: 1024237
Apply for Position

Contact Information

Vedrana Dzonlez
Phone 908 58 362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com