ØNSKER DU Å BLI EXPERIS' NYE SAMARBEIDSPARTNER?

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med ca. 850 konsulenter. Experis er konsulentselskapet i Manpower Group, og har rammeavtaler med mange store aktører innenfor både offentlig og privat sektor. Noen av våre kunder er eksempelvis NAV, DNB, Sykehuspartner, Nordea, Norges Bank, Sparebank1, Politiet, BaneNor, Statens Vegvesen, Nye Veier og mange flere.

 

For at våre kunder skal få de beste hodene, ønsker vi å samarbeide med både deg som er selvstendig konsulent, og dere som sitter med et fagmiljø innenfor IT.

Har du erfaring med sikkerhet , GDPR, infrastruktur, prosjektledelse, arkitektur eller systemutvikling m.m. er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

 

SELVSTENDIG KONSULENT?

Som en selvstendig samarbeidspartner til Experis, drar du nytte av hele vår kundeportefølje samtidig som du får alle fordelene vårt administrasjonsapparat.

Vi kan tilby deg; tett samarbeid med våre kunder, tilgang til alle våre oppdrag, økt faktureringsgrad, avtalehåndtering, prisforhandlinger, kompetanseutvikling m.m.

 

KONSULENTSELSKAP?

Det våre samarbeidspartnere verdsetter høyest, er tilgang til eksisterende rammeavtaler og relevante oppdrag, samt muligheten til å gå sammen for å vinne nye, store anbud. Gjennom en årrekke med satsning på dette området, har vi sammen med våre partnere blitt tildelt flere spennende kontrakter av varierende kompleksitet.

Våre samarbeidspartnere får:

  • Profesjonell oppfølging
  • En global merkevare
  • Supplering av kompetanse ved behov
  • Tilgang til en meget sterk kundeportefølje
  • Administrativ håndtering av avtaleverk o.l.

 

Start samarbeidet nå. Ta kontakt med vår Partner Manager Cathrine Kastet +47 91671631, E-post: cathrine.kastet@no.experis.com  

 

 

Job Information

No of Positions: 10
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Agile methods, Database administration
Type: Temporary position, Full time
Location: Akershus, Oslo
Role: Employee, Consultant, Project Manager, Specialist, Other

Apply for Position

Published: 07/12/2017
Deadline: ASAP
Reference No.: 1024079
Apply for Position

Contact Information

Cathrine Kastet
Phone +47 916 71 631
Cathrine.Kastet@no.experis.com