Implementeringskonsulent

Adra Software AS er et norsk programvareselskap som utvikler og selger løsninger innenfor finansiell avstemming og generell matching av forskjellige datakilder, som hjelper våre kunder med en smartere månedsavslutning.  Selskapet er klar markedsleder i Skandinavia, og er en av de største aktørene innenfor sitt felt i Nord-Europa, med totalt ca 3000 kunder. Selskapet har hovedkontor i Oslo, og datterselskaper i Stockholm, København og London. Selskapet har ca 60 ansatte, er lønnsomt og vokser i alle sine markeder. Selskapet har ambisiøse vekstplaner. Adra er Microsoft Gold Certified ISV Partner, og alle våre produkter er basert på Microsoft teknologier og verktøy. Produktene våre tilbys både som Cloud-baserte SaaS løsninger, og som lokalt installert løsninger hos kundene.

Som implementeringskonsulent vil du lede og gjennomføre implementering av Adra’s software, rådgi kunder, og sparre tett med selskapets R&D miljø, salgsressurser, supportavdeling og ledelse. Du vil være ansvarlig for å forankre prosjektplan mot kunde, involvere relevante ressurser i et implementeringsprosjekt, samt lede prosjektet fra A til Å. Kjennskap til regnskapsprosesser og økonomisystemer, samt teknisk innsikt og interesse for å jobbe i en svært utadrettet rolle er forutsetninger for å lykkes i stillingen. Adra har en flat struktur med korte beslutningsveier, og du vil derfor også ha mulighet til å delta i forbedrings og kvalitetssikringsprosesser internt i selskapet, samt andre verdiøkende initiativ og prosjekter.

Kvalifikasjoner

  • 5 års arbeidserfaring, fortrinnsvis med IT løsninger innenfor regnskap/økonomi
  • Teknisk teft og gjerne erfaring med implementeringsprosjekter
  • Solide kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • Fordel med internasjonal arbeidserfaring
  • Erfaring med å jobbe prosjektbasert, eller med prosjektledelse

 

Personlige egenskaper

  • Har høy gjennomføringsevne og trives med høyt tempo
  • Er strukturert og har en profesjonell framtoning i møte med kunder
  • Er komfortabel i en eksponert rolle
  • Har sterkt løsnings og kvalitetsfokus

 

Noe reisevirksomhet må påregnes, hovedsaklig til UK, Sverige og Danmark.

 

Hos Adra vil du bli en del av et spennende og lønnsomt selskap i vekst og det følger store utviklingsmuligheter for en motivert kandidat. Du vil gjennomgå et etablert on-boarding program og vi vil investere i din utvikling og følge deg med en individuell kompetanse- og karriereplan.

 

For nærmere informasjon ta kontakt med våre rekrutteringspartnere ved Experis IT; Susanne Lunde, tlf 980 38 908 / susanne.lunde@no.experis.com eller Vedrana Dzonlez tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com

 

Job Information

Customer: ADRA SOFTWARE AS
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT, Economics / Accounting / Salary
Sub Category: - IT, Project Management IT
Type: Full time, Permanent
Location: Oslo
Role: Specialist, Project Manager, Employee

Apply for Position

Published: 11/09/2017
Deadline: 30/09/2017
Reference No.: 1023287
Apply for Position

Contact Information

Susanne Lunde
Phone 980 38 908
Susanne.Lunde@no.experis.com

Vedrana Dzonlez
Phone 908 58 362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com