Seniorutvikler .NET

Nets er et av Nord-Europas ledende selskap innen betalingsløsninger, informasjonsformidling og digitale sikkerhetsløsninger. Selskapet har mer enn 2 700 ansatte og en meget sterk markedsposisjon. Hovedkontoret ligger i København, med kompetanse- og forretningssentre i Oslo, Stockholm, Helsinki og Tallin. Les mer om Nets på www.nets.eu.

Til Netaxept teamet ser vi nå etter en senior .NET-utvikler. Netaxept er et Nets produkt og er et av de ledende produktene for betaling via web og mobil i norden, Netaxept er basert på Microsoft teknologi, har mer enn 100 forskjellige betalingsmetoder (kort, direktebank, faktura og avbetaling). Dette produktet er et satsningsområde i NETS og er i kontinuerlig utvikling. Personen vi søker vil jobbe med spennende ny teknologi for å videreutvikle løsningen av kjernesystemet.

 

I denne stillingen vil du få en sentral rolle i utviklingen av betalingsløsninger for web og mobil. Du vil jobbe med teknisk komplekse løsninger med høye krav til oppetid, skalering og sikkerhet. I NETS vil du få muligheten til å jobbe med det siste innen teknologi. Vi ser nå etter en utvikler med bred teknisk kompetanse, og som gjerne har jobbet med skyløsninger og integrasjoner. Du vil få mulighet til å prege produktene fremover og får en synlig rolle i avdelingen.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Minimum 5 års erfaring som .NET-utvikler
  • Erfaring fra transaksjonsintensive systemer
  • Erfaring i å bygge skalerbare Enterprise systemer basert på Microsoft teknologi, gjerne med Microsoft Azureeller Service Fabric
  • Erfaring med integrasjoner
  • Micro serivces
  • Det er positivt om du har erfaring med akka .net eller tilsvarende
  • Erfaring med å bygge stabile systemer gjennom SOLID principles og sikker koding (OWASP)
  • Høyere utdannelse
  • Gode engelskkunnskaper

 

Hva kan NETS tilby:

I denne rollen vil du bli en viktig brikke i et team av dyktige utviklere. Du vil få mulighet til å bli teamets tech lead innen Cloud og integrasjoner, samtidig som du jobber med hyggelige, teknisk oppdaterte kolleger. Du vil få mulighet til å være med på å forme et av NETS sine satsningsområder. NETS tilbyr mulighet for faglig videreutvikling gjennom blant annet kurs, seminarer, hackatons og fagdager.

 

For nærmere informasjon ta kontakt ved våre samarbeidspartnere ved Experis IT, Vedrana Dzonlez, tlf. 908 58 362 / epost: vedrana.dzonlez@no.experis.com eller Sonia Kaur, tlf. 478 31 393 / epost: sonia.gagneet.kaur@no.experis.com

 

 

Job Information

Customer: Nets
No of Positions: 1
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Development .Net, Development "other", Web development, Agile methods, IT
Type: Permanent, Full time
Location: Oslo
 Rommen
Role: Specialist, Employee

Apply for Position

Published: 24/08/2017
Deadline: ASAP
Reference No.: 1020564
Apply for Position

Contact Information

Karoline Anglevik Erlien
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Phone 478 31 393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com